Habitatge

Summer time

En aquest habitatge de 110 metres quadrats  s’ha dut a terme una reforma total d’interiorisme, es tracta d’una segona residencia per a gaudir durant 6 mesos a l’any. Malgrat ser una segona residencia, la distribució i els acabats estan pensats fins a l’últim detall, tant per viure-hi com per treballar.

La sala d’estar està connectada a la cuina mitjançant una barra que ens permet gaudir de l’espai i la visual amb la terrassa. Vam dissenyar la llar de foc, que és el centre de la sala. Una llar de foc de gas, amb un marc de fusta molt especial fet a mida per al nostre fuster.

L’art que acompanya la sala són peces comprades pel client en els seus viatges així com les catifes.

L’habitació principal, consta d’un vestidor i bany complert, amb llar de foc integrada. En aquest cas vam optar per una llar de foc amb un disseny minimalista integrada a la paret.

El vestidor queda separat mitjançant unes portes corredores de malla de ferro negre, creant una visual molt subtil entre tots els espais de la suite.

Al bany principal, la llum natural és la protagonista que queda contrastada amb l’espai de la cabina de la dutxa, on vam dissenyar una dutxa d’obra per a dos persones revestida de microciment, i un banc integrat amb l’objectiu de crear l’efecte de sauna.

Els materials son nobles i càlids, vam treballar amb fustes de roure i materials com el ferro per als detalls, per a encimeres vam treballar amb granits flamejats, combinant el microciment a les zones dels banys.

En conjunt és el resultat d’un apartament personalitzat fins a l’últim detall.