Sobre mi

Serveis

01

Projectes
d'interiorisme

Realitzem projectes de reforma integral o parcial d’habitatges, locals comercials i restaurants. Analitzem les teves necessitats per dissenyar el teu espai. Farem propostes de distribució i et presentarem imatges de referencia per tal de que et puguis fer una idea del concepte. Desenvoluparem el projecte tècnic fins a l’execució de l’obra.

02

Restyling -
Decoració

T’ajudem a actualitzar el teu espai sense fer obres. Estudiarem la teva idea i ens adaptarem a l’estil que ens indiquis. Amb la selecció de mobiliari, il·luminació i complements renovem la imatge de qualsevol espai, ja sigui casa teva, el teu local comercial o oficina.

03

Direcció d'obra i
gestió de llicencies

Fem el seguiment de l’obra durant tota la reforma. Mitjançant els tècnics del nostre equip t’ajudarem a sol·licitar la llicencia per obtenir el permís d’obres que necessitis. T’aconsellarem per fer les licitacions de pressupostos i la contractació dels industrials o empresa constructora.

04

Home
staging

Re-valorització “low cost” d’habitatges per llogar o vendre. Transformem espais amb poca ànima per tal de fer-los atractius i confortables. Ens marques un pressupost i timming i farem que el procés sigui més fàcil.

Filosofia

| Passió

| Qualitat

| Detall

| Professionalitat

| Creativitat

| Mimo

| Confiança

| Emoció

Sobre mi

Biografia

Em presento, sóc la Maria Alba, una apassionada del món del disseny i amant de la decoració. Us explico una miqueta de mi i de com va començar tot.

Un cop graduada en Disseny d’Interiors la meva trajectòria professional arranca al 2003, a l’estudi GBR arquitectos y Asociados on vaig treballar amb l’arquitecte Joan García-Borés; em va ensenyar l’amor per l’arquitectura i el saber fer. Al 2006 vaig començar a realitzar els meus primers projectes d’interiorisme de forma autònoma, centrats en reformes d’habitatges i locals comercials.

Al 2010 vaig conèixer a l’arquitecte i interiorista Maria José Cabré i aquí va començar una llarga col·laboració professional que va durar 8 anys. Amb ella vaig tenir la oportunitat de realitzar projectes meravellosos, des d’hotels de luxe a masies a l’Empordà.

Al 2018 comença a gestar-se HEUS, amb l’experiència adquirida decideixo crear el meu propi estudi d’interiorisme.

A l’estudi realitzem dissenys personalitzats, amb molt de mimo i acompanyament fem que el camí sigui fàcil. El nostre objectiu és crear espais que creen emocions i que representin els nostres clients.

El nostre equip es caracteritza per la professionalitat, transparència i confiança, donant un servei amb una gran qualitat humana. Els nostres projectes esdevenen espais cuidats fins al últim detall, espais càlids, espais per viure, gaudir i treballar.

Adoro la meva feina…

Què diuen
de nosaltres?