Espai comercial

VAV Salon

Un local a ple eixample barcelonès hi dissenyem un saló de bellesa; en aquest cas vam fer un restyling doncs no vam tocar estructura ni tabaqueria, ens vam adaptar a la distribució existent.

Vam optar per un estil minimalista de línies rectes, els materials que hi vam aplicar van ser el microciment per al paviment i la paret de l’entrada, i per les parets vam optar pel color blanc, donant un aspecte de puresa i sensació d’amplitud.

El moble de recepció ja existia però li vam donar una volta; li vam afegir un volum de fusta de roure natural a sobre i una llum led a la base per donar-li una sensació de lleugeresa.

A l’espai d’exposició de producte de venta vam seguir amb la idea de línies rectes, vam dissenyar unes estanteries de ferro molt lleugeres. Vam aconseguir ordenar el producte donant un aspecte d’exclusivitat al producte.

A l’entrada vam ubicar una làmpada de talla XXL de forma circular de polipropilé de color blanc, que ens va ajudar a donar un punt orgànic a tot el disseny minimalista.