Habitatge

From NY to BCN

Aquesta reforma integral d’interiorisme va ser una de les primeres que vaig realitzar, situada a l’eixample barcelonès ens trobem a la fase d’enderroc un sostre de volta catalana, el qual restaurem. Tenim com a distribució inicial la típica forma de pis de l’eixample, amb passadís llarg i ple d’habitacions. El que vam fer es obrir tots els espais per crear una sala d’estar i menjador amb molta llum natural i espais amplis.

Un element característic és el disseny d’un quadre flotant que ens separa la zona del menjador i la sala d’estar, es creen uns espais íntims però a la vegada connectats.

Es va dissenyar una llar de foc de gas en un volum geomètric on també tinguéssim la televisió i tot l’equip d’audiovisuals queda integrat en unes estanteries de fusta situades als laterals.

El mobiliari va venir de la casa anterior del nostre client de NY i algunes peces les vam entapissar com les butaques i el sofà de 3 places, que tenen un disseny clàssic espectacular.

A les zones dels banys per als revestiments vam jugar amb un porcellànic efecte coure ressaltant amb els sanitaris de color blanc amb un gran lavabo de granet negre.

El resultat es un espai molt confortable, d’ambient clàssic i a la vegada contemporani. Respira l’essència del propietari fins a l’últim detall.