Habitatge

Happy people

La reforma d’aquest habitatge es va plantejar fent una distribució on no haguéssim de fer enderroc de parets de càrrega estructurals, partíem amb un timing curt per l’acabament de l’obra i no ens podíem permetre allargar-nos amb tràmits.

Vam aconseguir-ho seguint el programa dels nostres clients, creant una zona de dia totalment oberta; la sala d’estar, la cuina i el menjador, que a la vegada es connecta amb un estudi. Aquest queda separat de la sala principal mitjançant dos portes corredisses que queden totalment ocultes dins d’una paret separadora.

La zona de dia queda enfocada al llarg de  la façana, aprofitant al màxim la llum natural. La sorpresa al fer els enderrocs va ser trobar-nos la volta catalana al sostre, que vam recuperar. D’aquesta manera vam aportar caràcter i vam guanyar alçada.

A l’entrada de l’habitatge vam crear un volum nou amb forma corba fent la circulació entre la zona de dia i nit de forma subtil.

El color predominant és el blanc que juga amb la gamma cromàtica de tons blaus per a destacar les peces importants i com també el color mostassa. Materials nobles, tèxtils de lli i cotó i una il·luminació molt cuidada a cada espai, donen el resultat d’un habitatge molt confortable,  pràctic i acollidor, reflectint la personalitat dels nostres clients.