Espai comercial

La Carioca

En aquest local vam haver de fer un restyling per adaptar la nova imatge d’un restaurant de cuina brasilera. En aquest cas no vam fer actuacions d’enderrocs i vam adaptar-nos a la distribució existent per tal de cenyir-nos al pressupost.

La premissa de les nostres clientes: crear una imatge de caràcter alegre i proper, amb un punt tropical. Un restaurant que representés la cuina de carrer del país on hi hagués un espai per tocar música en directe i reunir família i amics.

Sense tocar la distribució però sí molts elements importants per diferenciar l’espai, ens vam centrar en els revestiments de parets, treballant amb papers decoratius,  amb fustes recuperades, i ceràmiques de color turquesa. El respatller del banc corregut el vam fer amb fustes de pi reciclat jugant amb colors frescos i naturals.  

La il·luminació li vam dedicar gran part del projecte, escollint unes làmpades decoratives de fibres naturals de gran tamany, amb una il·luminació regulable.

Als banys vam optar per transportar la imatge tropical empaperant els sostres amb papers decoratius de motius florals, combinant l’enrajolat de les parets amb una peça de color rosa pal de petit format.

El resultat esdevé un espai pròxim, alegre i accessible amb referencies brasileres per a gaudir amb la família i amics.