Comunitat de veïns

In & Out

L’encàrrec d’aquest projecte neix de la necessitat de reformar el vestíbul d’un edifici situat al barri de Sant Gervasi, on no s’hi havia fet cap actualització pràcticament des de la seva construcció. La premissa inicial va ser crear una rampa d’accés per a minusvàlids, i donar una estètica càlida i acollidora d’estil atemporal.

Els materials utilitzats van ser per al paviment i revestiment d’una de les parets, un porcellànic de gran format amb acabat de pedra natural, i vam revestir la paret oposada amb uns panells de fusta de roure, de delgues verticals.

Per a la porta d’entrada, vam crear una nova geometria  treballant-la amb ferro i vidre transparent, aportant llum natural a l’interior del vestíbul, donant un caràcter modern i actual.

Per aportar color vam optar per jugar amb els teixits de la zona del banc d’espera de tonalitats vermelloses , ressaltant així la paret de fusta.

Per al nucli d’escala, vam aplicar un estuc natural amb textura, vam rehabilitar la barana de l’escala recuperant el color de la fusta original.