Habitatge

Fancy place

Aquest àtic-dúplex el vam reformar íntegrament l’any 2007 i l’any 2018 hi vam fer una actualització de la decoració, seleccionant peces d’art per a cada espai.

La reforma integral inicial manté l’estructura i distribució actual, l’objectiu va ser crear un espai sobri i masculí, amb espais amplis i elegants que s’adaptessin a l’estil del client. Es reforça la idea amb un joc de contrast de colors;  tons xocolata que ressalten amb el blanc de les parets, contrastant amb obres d’art de colors vermells i ocres.

A l’entrada de l’àtic tenim l’escala que connecta amb el pis superior, vam jugar amb una barana d’obra remarcant la forma sinuosa de la corba del forat de l’escala. En aquest vestíbul vam escollir peces d’art jugant amb tons blaus, trencant així la monocromía de color.

Els terres de fusta de roure recorre tot el paviment de la casa i per les terrasses vam optar per un terra tècnic de fusta natural.

Els detalls de les aixeteries dels banys, d’estil minimalista amb línies depurades, acompanyen l’estil elegant i modern que després de 14 anys de fer la reforma encara respiren modernitat i actualitat.