Espai comercial

Clínica dental Les Escoles

Aquest projecte arranca amb la il·lusió de la propietat per ampliar la seva clínica dental ja existent i en ple funcionament. S’adquireix el local de la finca col·lindant i comença una obra complexa per tal d’unificar els dos locals. El requisit és fer una obertura de connexió en planta baixa amb tots els permisos i acceptacions de les dues finques.

 L’obra s’executa el mes d’agost i es realitza en un temps record i en ple Covid. Tot un repte per la propietat, constructors, industrials i tot l’equip.

Un cop resolta la part arquitectònica, ens enfoquem amb l’interiorisme: La propietat volia seguir amb la imatge propera, càlida i alegre que la caracteritza; vam introduir colors vius en detalls de senyalització, així com amb les tapisseries dels seients dentals de cada BOX.

Hi dediquem un mimo especial per atendre als infants, on vam crear una sala de jocs destinada exclusivament per als petits, així com també un BOX dedicat a ells, on vam jugar amb serigrafies infantils.

A la sala d’espera, amplia i lluminosa, vam jugar amb uns separadors de formes orgàniques amb els colors de la marca de la clínica i amb una il·luminació càlida.

Tant als BOX com als despatxos predomina el color blanc, amb un ordre impol·lut; per la sala de formació per a l’equip intern vam optar per crear una atmosfera càlida amb tocs de color.

Objectiu assolit, l’espai de la clínica dental Les Escoles té anima pròpia i reflecteix l’essència  dels seus propietaris i  de l’equip que l’envolta.