Habitatge

Books & Nooks

El projecte integral  d’interiorisme d’aquest apartament  de 60 metres quadrats va arrencar amb la premissa que els llibres fossin els protagonistes a cada estança.

La distribució de l’habitatge es va dur a terme segons les necessitats del client, a la zona de dia es va prioritzar la zona d’estar i es va eliminar la taula de menjador, per crear una barra connectada a la cuina.

També era imprescindible crear una zona de lectura, on vam escollir la butaca “Gilda” de la casa Zanotta que és la gran estrella de la casa.

Vam optar per connectar els espais de la zona de dia i de nit mitjançant una gran llibreria d’obra, eliminant l’efecte de passadís i amb aquesta connexió aportem llum natural i ventilació a l’altre extrem de l’apartament.

Els materials utilitzats van ser el microciment per donar continuïtat a tots els espais i la fusta de pi per al mobiliari fet a mida. Vam jugar amb el color blau per al mobiliari de la cuina que també es trasllada a la terrassa.

Per a les cortines vam optar per unes lames venecianes de color blanc, que ens ajuden a tamisar la llum i crear diferents atmosferes.

En conjunt, un apartament fet a mida fins a l’últim detall.